Företagsabonnemang

Hos oss får du en lätthanterlig och översiktlig lösning, med bra priser och snabb service! Vi har kundcenter också över telefon och vi hjälper dig när du behöver det!

Vi tar självklart hand om allt och flyttar de nummer du önskar ifrån tidigare operatör!

Önskar du att vi ska flytta olika nummer på olika tidspunkt, i det fall bindningstiden går ut olika tidspunkter hos tidigare operatör, så fixar vi det!

 

Administration 

Hos oss kan du få alla abonnemang på en Min Sida, för att det ska vara enkelt för dig som administrerar alla abonnemang. I tillägg så kan varje medarbetare få en Min Sida för sitt abonnemang. Vi på kundsupporten hjäper deg också om du vill ändra någonting. Du kan byta, parkera och säga upp abonnemangen som du önskar.

 

Hela kundförhållandet bygger på att kunderna är nöjda, och vi hoppas att få också ditt företag som kund! Kontakta oss om du har några frågor, support@mybeat.se eller 019-55 55 500. 

 

Växel

Vår växel har alla tekniska funktioner som behövs, och användarvänligheten är i fokus. Med profiler bestämmer varje användare hur och var man skall svara (ex via mobil, fast telefon eller dator sk. softphone) och vad som skall hända om man inte kan ta samtalet. Du kan enkelt lägga till, ta bort och redigerara användare.

Läs mer

 

Företagsabonnemang

Fria MIN/SMS/MMS med 6 GB surf200 kr/mån
Fria MIN/SMS/MMS med 10 GB surf300 kr/mån
Fria MIN/SMS/MMS med 30 GB surf360 kr/mån
Rörligt med 2 GB Surf (49 öre/min, 49 öre/sms) 48 kr/mån
kw:!frontpage_header_icon Ingen bindningstid
kw:!frontpage_header_icon Telefonsupport: 019 55 55 500
kw:!frontpage_header_icon Byt paket när du vill
kw:!frontpage_header_icon Telenor täckning
kw:!frontpage_header_icon EU roaming inkluderat i paketet
kw:!frontpage_header_icon 2 månader med halva priset!

Beställ abonnemang